Снимка УикипедияБившият мениджър на Михаел Шумахер заяви, че съпругата му Корина

...
Снимка УикипедияБившият мениджър на Михаел Шумахер заяви, че съпругата му Корина
Коментари Харесай

Бившият мениджър на Шумахер: Съпругата на Михаел крие истината за състоянието му

Снимка Уикипедия

Бившият управител на Михаел Шумахер съобщи, че брачната половинка му Корина крие истината за положението на легендата във Формула 1 съвсем шест години след ски случая, заяви Мейл онлайн.

Седемкратният международен първенец претърпя сериозна мозъчна контузия през 2013 година и от този момент за него се грижат в дома му край Женевското езеро брачната половинка му и двете му деца Джина-Мари на 22 и Мик на 20 години.

Неговият някогашен управител и другар Вили Вебер, на 77 години, има вяра, че не всичко е такова, каквото наподобява, след като му беше неразрешено да вижда легендата. Той добави, че Корина крие нещо, защото се опасява, че в случай че истината се разбере, незабавно ще се появят изявления в общественото пространство, оповестява Cologne Express.

„ Знам, че Михаел е със сериозна контузия, само че нямам визия от напредъка в оздравяването му ", разяснява Вебер. " Бих желал да знам по какъв начин се оправя и да се здрависвам с него персонално, да се забележим лице в лице ", добавя той.

" За страдание Корина ми отхвърля такава среща. Вероятно мисли, че в случай че отида в дома им, ще науча истината и ще я разглася ", споделя още някогашният управител.

" Вярвам във възобновяване на Михаел, тъй като знам, че той е същински войник. Това не може да бъде краят. Моля се за него и съм уверен, че ще го забележим още веднъж.

Вече изминаха съвсем шест години от случая с Шумахер, при който той получи тежки пострадвания на главата. Оттогава Михаел не се е появявал публично, което води до спекулации по отношение на положението му.

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР